NOVA VERSI脫 ATLANTIS MOTO (2.9.6)

Ja teniu disponible la nova actualitzaci贸 per als vostres Atlantis MOTO 2.9.6 tant per Android com per IOS. Aquesta nova versi贸 afegeix les seg眉ents caracter铆stiques:

1.Afegim la funci贸 de consulta de la valor de la tensi贸 de la bateria de la moto i de el nivell de bateria intern dels sistemes Atlantis MOTO

Per consultar aquest estat, a la pestanya de mapa, quan toqueu sobre l鈥檌cona de localitzaci贸 de la vostra moto, apareix una finestra. Ara en aquesta finestra, a m茅s de mostrar les coordenades GPS i els KM acumulats de la vostra moto, apareixen els 煤ltims nivells de bateria rebuts i la data de recepci贸 d’aquests nivells.

Aquesta funci贸 no est脿 activada per defecte en els Atlantis MOTO GO! Per activar aquesta funci贸 en el vostre Atlantis MOTO GO! podeu seguir aquests passos:

 1. Entrar a Dispositiu
 2. En la nova funci贸 Lectura nivell de bateria, situar l’interruptor en ON i pr茅mer sobre Enviar>
 3. A partir d’aquest moment, cada 60min el dispositiu s’actualitzar脿 el nivell de bateria de forma autom脿tica.

En els Atlantis MOTO (No Atlantis MOTO GO!) Aquesta funci贸 est脿 activada per defecte, aix铆 que un cop realitzeu l’actualitzaci贸, ja estar脿 disponible. Aquests valors s’actualitzen autom脿ticament amb la moto en marxa i a l’finalitzar un viatge al treure el contacte de la vostra moto. Si ho necessiteu, podeu actualitzar aquests valors quan vulgueu tocant sobre el s铆mbol d’actualitzar, que apareix just a la banda de el text “Nivell de bateria”. A la finestra d’informaci贸 de la vostra moto.

Atlantis MOTO el localitzador GPS per motos amb m茅s control

2.Afegim l’estat de el sistema a la finestra d’informaci贸 de la vostra moto al mapa. Ara trobareu a la part inferior en quin estat es troba el vostre sistema Atlantis MOTO.

Aquesta funci贸 no est脿 activada per defecte en els dispositius Atlantis MOTO Per activar aquesta funci贸 en el vostre Atlantis MOTO podeu seguir aquests passos:

Entrar a l’apartat Dispositiu

 1. Situar l’interruptor de la nova funci贸 “Estat de la moto” en ON
 2. Tocar sobre Enviar> d’Alertes extra

Aquests s贸n els diferents estats de la nova funci贸 per Atlantis MOTO que us poden apar猫ixer a la finestra d’informaci贸 de la vostra moto:

 • Motor en marxa, quan hi ha el contacte activat.
 • Circulant, quan estem en moviment amb el motor en marxa
 • Parada, abans que el vostre Atlantis MOTO estigui en mode ALARMA
 • Sistema armat, quan el vostre Atlantis MOTO estigui en mode ALARMA
 • Alarma disparada, quan l’Alarma ha detectat l’activaci贸 d’algun sensor.
 • Funci贸 desactivada, si no teniu activat l’av铆s de l’Estat de la moto

En els dispositius Atlantis MOTO GO! Aquesta funci贸 est脿 activada per defecte, aix铆 que un cop realitzeu l’actualitzaci贸. Ja estar脿 disponible

Aquests s贸n els diferents estats de la nova funci贸 per Atlantis MOTO GO! Que us poden apar猫ixer a la finestra d’informaci贸 de la vostra moto:

 • Motor en marxa, quan hi ha el contacte activat.
 • Parada, abans que el vostre Atlantis MOTO GO! estigui en mode ALARMA
 • Sistema armat, quan el vostre Atlantis MOTO GO! estigui en mode ALARMA
 1. Afegim la nova opci贸 “Gesti贸 de l’consum en parat” que podreu trobar a l’apartat de configuraci贸. Aquesta nova funci贸 permet configurar al vostre Atlantis MOTO (no disponible per a Atlantis MOTO GO!) Perqu猫 tinguin un consum 0 total amb la moto parada.
 • Fins ara, els sistemes Atlantis MOTO que teniu instal路lats, gestionen la seva rec脿rrega de forma optimitzada. Quan la moto est脿 parada tenen consum 0, per貌 si necessiten recarregar la seva bateria (quan aquesta est脿 per sota de l’30%) es recarreguen de manera autom脿tica i un cop realitzada la c脿rrega es desconnecten autom脿ticament.
 • Amb aquesta nova funci贸 podeu decidir si us interessa que durant llargues temporades amb la moto parada, el vostre sistema Atlantis MOTO, nom茅s es recarregui amb la moto en marxa.
 • Quan el vostre Atlantis MOTO estigui per sota de l’10% de bateria us enviar脿 un av铆s com a recordatori. En aquest moment podeu decidir si us interessa que el vostre Atlantis MOTO es recarregui de forma autom脿tica (tornant a activar la c脿rrega optimitzada) o sortir a rodar amb la vostra moto i aix铆 recarregar la bateria interna de localitzador.
 • En el cas que la bateria de l’localitzador arribi a 0, aquest s’apagar脿 completament i nom茅s es posar脿 en marxa quan arranqueu la moto i recarregar脿 la bateria interna
 1. S’han corregit alguns errors menors de l’aplicaci贸 i compatibilitats amb diferents terminals i versions. A m茅s d’afegir funcions internes d’activaci贸 de SIMS i preparaci贸 per a properes actualitzacions.

Noves funcions per Atlantis MOTO , properament en tindr谩s m茅s...

Si teniu algun dubte o consulta a l’respecte podeu contactar mitjan莽ant el formulari de contacte, fent click aqu铆 o聽 per correu electr贸nic a info@atlantismoto.com

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Vols el millor localitzador GPS per a motos?

2 comentaris a “NOVA VERSI脫 ATLANTIS MOTO (2.9.6)”

  1. Hola Jo芒o Enrique,

   Actualmente NO est谩 disponible en lengua Portuguesa. Puedes elegir lengua ingl茅s, franc茅s o castellano.
   .
   Saludos!

Deixeu un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines anal铆ticos. Al hacer clic en el bot贸n Aceptar, aceptas el uso de estas tecnolog铆as y el procesamiento de tus datos para estos prop贸sitos.
Privacidad