Ambaixadors Atlantis

Charly Sinewan

Dono la volta a el món en moto per etapes, compartint a les xarxes socials sobretot a youtube, on cada diumenge (o gairebé) pujo capítols en què comparteixo el meu viatge.

DadRider

Al gener de 2017 em vaig iniciar en el món dels motovlogs, compartint amb persones que tenen la mateixa passió que jo les meves aventures sobre de la moto.

De Ruta con Montse

El meu nom és Montserrat Pérez, tot i que em solen diuen Montse la majoria dels meus amics. Soc una motera viatgera, tot això des de fa 3 anys, i a la qual li agrada molt la fotografia.
MC_INISTA

MC INISTA

Canal d’motovlogs

silvestre

Miquel Silvestre

Escriptor i documentalista, dirigeixo la sèrie de TVE Diari d’un Nòmada per ensenyar el món que descobreixo sobre una moto.

ontheroadtv

On the Road TV

On the road TVE neix de la passió pel món de l’motor. Comencem creant un compte d’Instagram fa 4 anys i poc a poc ha anat creixent el projecte.
perla negra viajes

Perla Negra Viajes

Som la Montse i David una parella aficionada als viatges i des de sempre ens han agradat les motos, els llibres d’aventures, el Dakar, l’olor a benzina, les fotos, els vídeos …
RoadSuperTramp​

Road Super Tramp

Organitzem rutes i viatges amb moto. Creem experiències que comparteixen la màgia de viatjar amb el que més ens agrada fer, anar en moto. Descobreix amb Road Super Travel una nova manera de gaudir de l’aventura.

Rutas Perras

Som Cris i Nano, amants de l’món! Ja sigui junts o separats us ensenyem la nostra forma de viajar.Si t’agrada viatjar, sigui de la manera que sigui! Queda’t amb nosaltres! Us ensenyem cada racó en Moto, en Furgo o a peu !!
smartmotoriders

SmartMotoriders

Fem resums de les nostres vivències sobre rodes i gràcies a la nostra formació acadèmica, mostrem temes d’interès jurídic que acaben per afectar donin alguna manera a el món de les motos

SOYTRIBU

Sóc Tribu és un viatge al voltant de el món en moto que té com a objectiu mostrar les diferents cares d’aquest planeta i inspirar-a que iniciïs el camí cap al que veritablement vols.

Vuelta al mundo en moto

Som Fernanda i Vicente i estem donant la volta a el món en dues motos Honda i us ho anirem explicant, ens acompanyes?

VITIN

Hola, soc Vitin de Barcelona. Al 2015 vaig decidir cumplir el meu somni de donar la volta al món en moto. I la meva vida va canviar. Després van vindre més viatges, pero aquest va ser el primer i el que mai oblidaré pel que va significar.

Xavi Fabregas

Moto-Vlogger especialitzat en esdeveniments mototuristicos de llarga distància. La moto, els meus càmeres, les meves idees i els meus palles mentals són l’únic que necessito.

Zodz

Tot el que pot ser d’interès per a un motorista, novetats, cosetes d’interès, consells, tutorials, quedades, esdeveniments … estan a les xarxes socials.
Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos.
Privacidad