Vols guanyar una inscripció per participar de forma gratuïta a la Moto Volta Girona 2020 – Sèrie Províncies?

La sèrie moto volta Girona 2020 – Provincias, és un esdeveniment de Moto-Turisme organitzat per Moto Volta Catalunya,una organització que dedica els seus esforços a ajudar a aquells que més ho necessiten per al món de les motos. En aquesta edició col·laboraran amb l’ IMU-Unió Internacional per a la defensa dels motociclistes.

L’esdeveniment solidari d’aquesta edició, es durà a terme a través de 430km de carreteres que es troben dins de la província de Girona, l’esdeveniment es celebrarà el dia 6 de juny de 2020. Tens més informació clicant al següent enllaç:

https://www.motovolta.com/faqs-motovolta-2020

Si ja t’has animat i vols participar en el nostre sorteig, segueix llegint, com participar en el nostre sorteig per guanyar un registre gratuït per a la sèrie moto volta Girona 2020-províncies és molt fàcil.

A continuació us indiquem com podeu fer-ho:

1er    Convertir-se en un seguidor @atlantismoto a Instagram, si encara no ho ets.

2on  Publica una foto de la teva moto i etiqueta’ns  abans del 23 febrer de 2020 a les 23:59:59.

3er   Afegeix  l’etiqueta  #AtlantisMotoVolta

Entre tots els participants que compleixen les  condicions anteriors, sortejarem el següent Premi el 24 de febrer de 2020:

–          Un registre gratuït per a un pilot per participar a la Moto Volta Girona 2020 – Sèrie Províncies que es celebrarà el 6 de juny de 2020.

Si el guanyador del sorteig no pot participar (per qualsevol motiu)  o per cancel·lació de la prova per part de l’organització Moto Volta, aquest premi no podrà ser retornat, redimit o bescanviat per un altre esdeveniment o per el seu valor econòmic. Moto Volta no participa, ni forma part de l’organització d’aquest sorteig.

Recorda que abans de participar a la Moto Volta Girona 2020 – Serie Provincias pots llegir les condicions d’ús que hauràs d’acceptar si vols participar-hi.

Bona sort a tots  els participants!!

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top