Segueix el nostre camí en MWC19

Atlantis és una innovadora empresa de serveis amb la seva pròpia enginyeria i tecnologia que està especialitzada en proporcionar valor a la geolocalització.

Oferim serveis per a una eficaç administració, control i seguretat d’actius mòbils com ara automòbils, camionetes, camions, motocicletes, quads, vaixells, tractors, maquinària, bestiar i altres béns, tant per a empreses com per a particulars.

El nostre equip té més de 16 anys d’experiència en el desenvolupament d’aplicacions, serveis i solucions de geolocalització. Els més destacats són Atlantis Fleet, Atlantis Moto, Atlantis Car i Atlantis Cattle.

Aquest any ens complau anunciar que Atlantis assistirà al Mobile World Congress 2019 Barcelona. Aquest és “l’esdeveniment mòbil més gran del món, que reuneix les últimes innovacions i la tecnologia més avançada de més de 2,400 companyies líders, amb un programa de conferències altament qualificat que reuneix els visionaris d’avui per explorar els temes més candents que influeixen en la indústria“.

Podrà trobar-nos al nostre stand al Hall Congress Square Stand CS20 i rebre informació sobre:

  • Atlantis Fleet és una solució enfocada a empreses amb flotes de vehicles per ajudar-los a millorar el seu rendiment, administració, control, costos i productivitat.
  • Atlantis Moto és la nostra solució de seguretat tant per a motos com per a la protecció del conductor. Pot ser autogestionat des del telèfon mòbil de l’usuari.
  • Atlantis Cattle és la nostra solució per rastrejar animals. Permet a l’usuari gestionar, compartir, analitzar i arxivar dades dels moviments dels seus animals. Podrà realitzar un seguiment del seu bestiar des del telèfon mòbil amb sensors avançats en temps real.

Segueix el nostre camí al MWC19 i vine a veure’ns!

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top