Projecte #UrbanMODE

Sortida participants Rider 300 - Localitzador GPS per a moto

Els nostres amics d’SmartMOTO Riders van engegar juntament amb l’organització, a la pasada edició de la Rider1000 un nou projecte anomenat #UrbanMODE. Aquesta inciativa es llança a favor de fomentar l’ús dels Scooters o motos de menys de 125cc (Amb marxes o sense) com a vehícles valids per fer moto-turisme.

Participant de la Rider 300 - Localitzador GPS per a moto

Per Això van realitzar la Rider300 (i ja son 8 sobre les seves espatlles) amb aquest tipus de moto. Si bé hi ha la creença que per realitzar aquest tipus de moto-esdeveniments o per fer mototurisme es necessari utilitzar motos de mitjana o gran cilindrada, Smart MOTO RIDERS volen demostrar que també es pot gaudir  amb motos “Petites” o d’enfocament urbà per a fer moto-turisme . I com demostran en el s blog, al que pots accedir des d’aquí, s’ho van  passar d’allò més bé: van gaudir de la carretera, dels companys, dels paisatges i de la ruta sobre motos “urbanites”.

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Si ja tens instalada l’App Atlantis Moto​

Amplia la teva Experiència

Atlantis Moto

Atlantis Moto GO

2 comentaris a “Projecte #UrbanMODE”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad