Projecte #UrbanMODE

Els nostres amics d’SmartMOTO Riders van engegar juntament amb l’organització, a la pasada edició de la Rider1000 un nou projecte anomenat #UrbanMODE. Aquesta inciativa es llança a favor de fomentar l’ús dels Scooters o motos de menys de 125cc (Amb marxes o sense) com a vehícles valids per fer moto-turisme.

Per Això van realitzar la Rider300 (i ja son 8 sobre les seves espatlles) amb aquest tipus de moto. Si bé hi ha la creença que per realitzar aquest tipus de moto-esdeveniments o per fer mototurisme es necessari utilitzar motos de mitjana o gran cilindrada, Smart MOTO RIDERS volen demostrar que també es pot gaudir  amb motos “Petites” o d’enfocament urbà per a fer moto-turisme . I com demostran en el s blog, al que pots accedir des d’aquí, s’ho van  passar d’allò més bé: van gaudir de la carretera, dels companys, dels paisatges i de la ruta sobre motos “urbanites”.

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

2 comentaris a “Projecte #UrbanMODE”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos.
Privacidad