Nova versió 2.5 Atlantis MOTO

Ja està disponible la nova versió 2.5 per a Atlantis MOTO, la podreu descarregar a través de les botigues d’Android iOS . Us recomanem tenir activada l’actualització automàtica en les preferències de l’aplicació per no perdre cap de les noves funcions actuals i les que anirem afegint. Estem treballant dur perquè el vostre Atlantis MOTO sigui el complement perfecte per a la vostra moto i per a la comunitat motard. Seguidament us expliquem les noves funcions per a aquesta versió 2.5:

  • Suport per a esdeveniments promocionals, tens un esdeveniment motard? Segueix a tots els participants amb aquesta nova funció. Consulta’ns en info@atlantis-technology.com
  • Creació de zona manual, Ara podràs seleccionar lliurement una zona al mapa i rebre un avís automáticamnete a l’entrar i / o sortir-ne. Fins i tot avisar qualsevol persona (encara que no tingui l’App) que has arribat a destí.
  • Els meus Viatges, Nova funció per als teus viatges, pot veure els viatges, el KM realitzat i fins i tot conèixer el consum de combustible i el cost del viatge.
  • Errors solucionats

No dubteu a contactar amb nosaltres per aportar-nos els vostres dubtes o suggeriment, estarem encantats d’atendre-us.

Ens veiem a la carretera ,! V

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top