Nova actualització versió 2.9

Ja està disponible la nova versió de l’App Atlantis MOTO. Aquesta nova versió inclou una gran quantitat de canvis. Encara que molts d’ells no siguin visibles, tots ells tenen com a objectiu millorar l’experiència d’usuari corregint alguns errors i augmentar la seguretat de sistema. Seguim treballant en afegir noves millores i prestacions a per següents versions, agraint les vostres aportacions com a usuaris per millorar i ampliar la vostra satisfacció, experiència i necessitats..

Aquests són els canvis que trobareu en aquesta nova versió de l’App Atlantis MOTO:

Canvis en la gestió del mètode de comunicació *

Hem afegit un canvi important en la gestió del mètode de comunicació, afegint un nou Mode. Aquest nou Mode, que hem anomenat MODE ONLINE, permet la connexió directa i contínua amb l’equip a través de comunicació per dades *. Aquest nou Mode afegeix una comunicació més ràpida amb el teu dispositiu de la moto, via internet, evitant així l’ús de SMS per activar o desactivar qualsevol accessori i / o ajustar els diferents sensors del dispositiu. L’ús d’aquest nou mètode de comunicació augmenta el consum intern de dispositiu instal·lat a la teva moto, per la qual cosa és recomanable usar-lo només si fas servir la teva moto de forma habitual.

Es manté el mètode de comunicació via SMS que permet el consum de bateria “0” amb la moto aturada. Ara es diu MODE ESTALVI. Aquest mètode, com el seu nom indica, és el més òptim si la moto ha d’estar aturada llargues temporades per tal d’evitar al màxim la descàrrega de la bateria de la moto.

Amb qualsevol dels mètodes de comunicació, el sistema seguirà avisant de qualsevol alarma o activació de sensor que es produeixi directament al teu mòbil.

Pots canviar d’un Mode a l’altre sempre que ho necessitis i / o en funció de l’ús : habitual o esporàdic.

Per passar d’un Mode a l’altre de forma segura, realitza el canvi amb la moto en un lloc amb cobertura GSM i amb la clau de contacte en posició ON.

Noves capes de Mapa

Hem afegit les següents capes a la finestra de Mapa:

Capa de Trànsit: Aquesta capa acoloreix el mapa en funció de la fluïdesa del trànsit de les vies principals de la següent manera:

    • Verd: No hi ha retencions de trànsit (sense color en la versió iOS)

    • Taronja: Hi ha més densitat de trànsit, pot haver-hi trànsit lent.

    • Vermell: Hi ha retencions de trànsit, com més fosc el to de vermell, més gran és la retenció.

    • Icones d’incidències de trànsit: Mostra icones allà on hi hagi incidències (només disponible en versió iOS)

Capa de Relleu: Aquesta capa representa el relleu del terreny **

Eliminar Esdeveniments

Hem afegit l’opció d’esborrar qualsevol dels registres d’avís que apareixen a la pestanya d’Esdeveniments. Per a això n’hi ha prou amb lliscar cap a l’esquerra el registre que volem eliminar. Ens apareixerà una finestra d’informació per confirmar l’acció. Prem sobre “D’acord” per eliminar el registre de forma definitiva. Aquesta acció no es pot desfer i les dades desapareixeran del perfil de la teva moto.

Correccions i / o millores de compatibilitat

A més de les noves prestacions anteriorment citades, també hem introduït els següents canvis:

Hem corregit alguns errors de compatibilitat amb diferents models de telèfons sistema Android.

Hem optimitzat el Mode fosc en sistema iOS.

Nova icona

A causa de l’actual situació produïda pel COVID-19 que ha alterat completament la nostra vida social privant-nos de les rutes en grup, les quedades amb amics, els esdeveniments de la comunitat motera i fins i tot de les competicions esportives del món de les dues rodes, hem modificat la nostra icona per mostrar, de forma visible, el nostre reconeixement a tots els que cada dia treballen a primera línia contra el virus perquè nosaltres estiguem a casa més segurs ajudant a no propagar aquesta pandèmia. El nostre pilot es baixa de la moto, no serà per sempre, ja que a Atlantis MOTO treballem perquè moto i pilot estiguem sempre connectats. I la nostra/vostra icona així ho vol representar. Serà fins que la situació es normalitzi i puguem rodar, de nou, amb les nostres motos lliurement.

També hem afegit a la pantalla d’inici de l’aplicació, la nova imatge de la icona, i sota les etiquetes de xarxes socials #joemquedoacasa. De la mateixa manera que la icona de l’aplicació es modificaran en el moment que es normalitzi l’actual situació.

Nova tipografia de marca

Atlantis MOTO, renova la seva tipologia de marca per unificar-la completament

* No disponible per a Atlantis MOTO GO!

** Només disponible en versió per a dispositius Android

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Si ja tens instalada l’App Atlantis Moto​

Amplia la teva Experiència

Atlantis Moto

Atlantis Moto GO

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad