GreenCharge: Soporte a la movilidad eléctrica inteligente

Diverses organitzacions tals com empreses privades, centres de recerca i innovació i administracions capdavanteres en la promoció i implementació de la mobilitat elèctrica intel·ligent a ciutats europees hem unit forces en el projecte GreenCharge.

 

El projecte

El projecte GreenCharge vol demostrar com es poden integrar i implementar solucions tecnològiques i models de negoci per superar les barreres existents en la introducció a gran escala del vehicle elèctric. És per aquest motiu que treballarem en la implementació de tres pilots a tres ciutats europees: Barcelona, ​​Bremen i Oslo, on desenvoluparem, entre d’altres coses, una plataforma que integri informació de la geolocalització, l’estat de càrrega de la bateria dels vehicles elèctrics i la informació de la ubicació i disponibilitat de les estacions de recàrrega, de forma que permeti l’accés al punt de recàrrega i als serveis de planificació i reserva de forma integrada i transparent per l’usuari.

 

L’objectiu

L’objectiu principal del projecte és accelerar la transició a zero emissions/mobilitat sostenible mitjançant la reducció de barreres per al desplegament, el funcionament i l’ús exitós de les infraestructures de càrrega per als vehicles elèctrics (VE).

Què aporta Atlantis IT al projecte 

Atlantis IT és una empresa innovadora de solucions basades en Internet of Things (IoT), amb enginyeria pròpia, per a una gestió eficient, control i seguretat dels recursos mòbils (cotxes, motos, vaixells, maquinària, contenidors, caixes, bestiar, persones…), empreses i particulars. Fem solucions Internet of Things. Connectem usuaris als seus recursos mòbils.

Les nostres solucions

  • Atlantis Moto: l’aplicació nascuda per muntar. Amb ella es pot compartir el seguiment, les rutes per carretera entre altres. A més, amb sensors avançats i configuracions de seguretat, Atlantis Moto notificarà a l’usuari i/o a el seu cercle més proper de contactes, diferents alertes.
  • Flota Atlantis: per a la gestió de recursos mòbils: eficiència de costos, millora de la productivitat, control, etc. La solució ideal per a empreses, proporciona dades analítiques de recursos mòbils per ajudar a prendre decisions.

Rol en el projecte

Atlantis IT es dedica principalment al projecte pilot de Barcelona, ​​proporcionant la seva pròpia plataforma híbrida Internet de les coses (IoT) / Big Data (solució en núvol) de serveis de geolocalització i anàlisi de sèries temporals, per a l’avaluació i visualització de dades, integració tecnològica (informació sobre vehicles elèctrics, carregadors i usuaris) i un sistema de flotes en el vehicle per ajudar a integrar dades.

 

Socis participants al projecte

Duració del projecte

36 mesos: des de l’1 de setembre de 2018 fins al 31 d’agost de 2021.

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top