Fer servir la moto a l’hivern

Usar la moto en Invierno

Ens trobem (en aquest hemisferi) a l’època de l’any en la que menys fem servir les nostres motos. El fred sempre ens tira cap enrere i a molts se’ns treuen les ganes de posar-la en marxa i sortir a rodar amb ella. Però fer-la servir en aquesta època, a part de ser necessari per mantenir la nostra moto a punt i que no se’ns “s’oxidi” per quan arribi la temperatura motard, ens pot aportar noves sensacions que només es viuen durant l’estació hivernal. Com sabeu rodar amb moto ens connecta més amb el paisatge i amb tot el que ens envolta, sensacions que van des trobar-nos menys trànsit i per tant rodar més tranquil fins a gaudir dels paisatges nevats i la llum tan especial del Sol que només vivim en hivern.

Localitzador GPS per a motos d'Atlantis MOTO un aliat també a l'hivern

El nostre ambaixador @DadRider ens mostra en el vídeo següent vídeo 7  motius per utilitzar la moto a l’hivern. Quins són els teus?

Comptar amb un dispositiu d’Atlantis MOTO instal·lat en la nostra moto, ens aporta uns avantatges que també podem fer servir en aquesta època de l’any. Entre ells, a part de tenir la nostra moto connectada amb nosaltres i saber que si alguna cosa li passa ens avisarà, en cas de caiguda amb el nostre sistema de detecció de caigudes, ja mai rodaràs només i en cas de patir una caiguda el sistema avisarà de forma automàtica a qui tu vulguis.

El localitzador GPS per a motos que comparteix la teva posició, quan tu vulguis i amb qui vulguis

A més, pots compartir la posició i el seguiment en temps real amb qui vulguis, perquè pugui veure per on ets en tot moment i estigui més tranquil.

 

El teu localitzador GPS sempre en alerta: Amb alerta de bateria al teu mòbil

Tots els sistemes Atlantis MOTO compten amb un avís de nivell de batería baixa. Programant a el nivell que necessitis t’avisarà, de forma automática, quan baixi del nivell i així tindràs controlada la bateria de la teva moto, sempre a punt per sortir a rodar.

Abans de sortir: Revisa el teu equip .... el teu localitzador GPS estarà sempre a punt

Però abans de sortir a la carretera, cal preparar-se una mica. I a l’igual que a l’estiu  sortim amb tot l’equipament, encara que faci calor. A l’hivern cal prendre algunes precaucions més, ja que l’asfalt i les condicions meteorològiques ens exigeixen estar molt més atents i preparats. Des del RACC ens ofereixen un seguit de recomanacions a tenir en compte perquè tot surti sobre rodes. Us deixem l’enllaç aquí

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Vols el millor localitzador GPS per a motos?

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad