Fins l’any que ve RIDER!

El passat 19 de setembre es va celebrar la 8a edició de la Rider1000. En aquesta edició Atlantis IT ha participat com a patrocinador oficial i a més, ha ampliat l’experiència per a tots els participants de la RIDER1000 amb la seva aplicació Atlantis MOTO.

La nova versió de l’aplicació Atlantis MOTO afegeix una nova característica que permet subscriures a esdeveniments en els quals Atlantis MOTO dóna el suport per a la localització dels participants. I comencem de la millor manera!, amb la RIDER1000, un dels esdeveniments mototurístics amb més tirada del nostre país. Tots els particpants podien subscriure, tinguessin o no un sistema Atlantis MOTO instal·lat en la seva motocicleta i així poder compartir la seva ubicació amb l’organització i els altres participants de l’esdeveniment. L’aplicació permet al pilot, a més, poder visualitzar el track de l’esdeveniment i els punts de pas on els RIDERS havien de segellar obligatòriament, si a l’acabar volen aconseguir el tan cobejat pin que t’acredita com un autèntic RIDER.

Van ser més de 450 participants en total els que es van subscriure en una de les quatre modalitats que ofereix l’esdeveniment RIDER1000, RIDER700, RIDER500 i RIDER300, i que van poder utilitzar l’aplicació d’Atlantis MOTO durant l’esdeveniment per seguir el track.

Track que a poques hora de la sortida es va haver de modificar per causes alienes a l’organització i que obligava a evitar una zona d’el primer tram de l’esdeveniment. L’organització de la RIDER1000 ho va difondre per totes les seves xarxes socials, perquè tots els participants estiguessin a l’corrent de la important modificació. Els usuaris d’Atlantis MOTO van rebre de forma automàtica el nou track modificat, per a poques hores deprés poder-lo utilitzar durant l’esdeveniment i realitzar còmodament el track definitiu.

Sens dubte una experiència que esperem repetir en la 9a edició i oferir, tant a l’organització com a els participants, la millor experiència possible. Si vas participar en l’esdeveniment i vas fer servir la nostra aplicació Atlantis MOTO pots ampliar l’experiència amb totes les característiques que t’ofereix tenir un dels nostres dispositius instal·lat, no t’ho pensis més i fes click al botó per adquirir-lo.

Ens seguim l’any que vinent RIDER!

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email
If you already have the Atlantis Moto App​ installed

Expand your experience

Atlantis Moto

Atlantis Moto GO

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad