Atlantis serà present al Viu la Moto Barcelona

Del 4 al 7 d’abril se celebra la tercera edició del Saló de la Moto de Barcelona, ​​que tindrà lloc al Palau 8 de la Fira de Barcelona i a l’Avinguda Maria Cristina.

Els amants de les 2 rodes podran gaudir de la major oferta comercial del món de les motos d’Espanya: 122 expositors, presentacions de més de 50 novetats, més de 200 motos per a provar, 400 marques i exhibicions de pilots.

El saló complementarà la seva oferta amb un programa d’activitats dissenyat per als apassionats de les motos i per al públic en general. Així mateix, comptarà amb més marques que aprofitaran l’ocasió per presentar les seves novetats i Atlantis farà el mateix amb Atlantis MOTO.

El nostre dispositiu permet localitzar i seguir la teva moto en temps real, compartir en grup la teva posició en temps real, consultar els teus viatges, visualitzar les rutes i inclou una alarma per manipulació i per moviment no autoritzat així com avisos per excés de velocitat o per sabotatge de la bateria.

Acosta’t al nostre stand i descobreix per què Atlantis MOTO és la solució òptima per a oblidar-te de les preocupacions i poder gaudir íntegrament dels teus viatges amb moto.

vive la moto 2019

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top