Funcions de
seguretat i antirobatori

atlantis-favicon2

Alarma per moviment no autoritzat​

Quan el teu Atlantis Moto detecti vibració, que intenten desmuntar algun accessori, o que mouen la moto (remolc, grua, etc.), t’avisarà de seguida per a que puguis actuar el més aviat possible.

atlantis-favicon2

Avís en cas de sabotatge de la bateria de la moto​

El teu Atlantis Moto t’avisarà si detecta que desconnecten la bateria de la moto. Quan duguis la moto al taller, pots desactivar aquest avís.

atlantis-favicon2

Avís de baix nivell de bateria de la moto​

Pel seu innovador disseny, quan el teu Atlantis Moto detecti que el nivell de càrrega de la bateria de la moto és molt baix, t’avisarà. Configura quan vols que t’avisi. La tranquil·litat no té preu!

atlantis-favicon2

Bateria interna de seguretat​

Atlantis Moto disposa d’una bateria interna de seguretat. Així, si la bateria de la teva moto s’estigués esgotant, perquè ja té molts anys de vida, o perquè t’has deixat els llums encensos, el teu Atlantis Moto t’avisarà.

atlantis-favicon2

Avís per activació d’algun sensor extern​

Quan el teu Atlantis Moto detecti l’activació d’algun sensor extern que li hagis connectat (alarma antirobatori, sistema de detecció de caigudes, etc.), t’avisarà a tu i/o a qui tu hagis definit del teu grup de confiança.

atlantis-favicon2

Avís per excés de velocitat​

Si t’interessa, el teu Atlantis Moto et pot avisar quan detecti que la teva moto sobrepassa la velocitat màxima que hagis establert. Comparteix la teva moto, si vols, però controla-la!

atlantis-favicon2

Activació remota d’accessoris externs​

Des del teu mòbil, a través de l’App Atlantis Moto, pots activar qualsevol accessori extern que hagis instal·lat : sirena, bloqueig de la moto, etc. (accessoris opcionals). Activació manual i/o automàtica.

atlantis-favicon2

Avís d’entrada i/o sortida de zona​

Activa un perímetre de 50, 100, 200… metres des de la teva ubicació, la de la moto o d’on vulguis, per detectar si la teva moto entra o surt d’aquesta zona. Quan el teu dispositiu Atlantis Moto detecti que entra i/o surt d’aquesta zona, t’avisarà.

atlantis-favicon2

Sensor anti-Jammer​

Amb la moto parada, el teu Atlantis Moto és capaç de detectar si a prop s’està emprant un inhibidor de senyal, per activar si vols, algun accessori extern (opcional) com el bloqueig de la moto o la sirena, i avisar-te. quan disposi de cobertura.

atlantis-favicon2

Estat d’emergència​

Addicionalment a tots els avisos disponibles en cas de robatori, amb aquesta funció el teu Atlantis Moto t’enviarà la posició actualitzada de la moto cada “x” segons, encara que estigui amb el motor aturat. Així podràs localitzar-la fàcilment, quan vagis a recuperar-la.

atlantis-favicon2

Compartir posició​

A més de poder compartir amb els teus amics la posició en temps real, podràs compartir per les xarxes socials, mail, etc. la posició de la moto, per exemple, per a demanar ajuda en cas d’emergència, etc.

atlantis-favicon2

Guia cap a la moto​

Aquesta funció disponible en el mapa de l’App Atlantis Moto, t’indicarà el camí a seguir per arribar a la teva moto des de la teva posició actual.

Scroll to Top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad